Der skal jo også kodes Hvad kan vi ?

Backend eller Serverside

På server-siden snakker vi primært .Net, og hvad der ellers er af Microsoft teknologier. ASP.NET webforms og MVC udgør kernen i vores kompetencer.

Uden databaser går det vist ikke. SQL-Server er oftes et uundværligt værktøj, eller hvis projektet ligger mere til en No-Sql database, så bruger vi RavenDB eller Mongo DB.
Skal vi op i skyen, så griber vi til Azure.

Skal der bruges et CMS, så har vi mange års erfaring med Dynamicweb og Umbraco. Om vi anbefaler det ene CMS eller det andet, afhænger helt af kravet til projektet.
Vi er fullstack udvikler på begge CSM'er, det vil sige at vi kan lave alt for at sætte simple sites op, til at lave advanceret integration til eksterne systemer.

Frontend eller Browser teknologier

Til frontend udvikling er vi på forkant med udviklingen, eller så meget på forkant det kan lade sig gøre, når det som er det nye, bliver gammelt imorgen

De mest gænse frameworks har vi stor erfaring med. Men igen skulle det vise sig, at et andet framework er bedre til dit projekt, så kaster vi os gerne over det.

Vi prøver at balancere brugen af frameworks/plugins, således at der ikke ukritisk bruges store frameworks hvis det kan klares med få linjer javascript eller lidt smart css.

Tools og Værktøjer

Uden en solid værktøjskasse, så kommer man ikke langt. Vi bruger de værktøjer som vi synes er det bedste og som kan være med til at sikre at vi producerer en så stabil kodebase som muligt.

Vi gør en stor ære ud af at vores kode er dokumenteret og så nem at forstå som muligt, således at hvis tiden kommer til at andre skal overtage koden, så kan det ske med så lidt modstand som muligt.